fredag 21 november 2008

JulTips - Småstrumpor

---
Idag blev det sent, men jag hann med mitt JulTips innan midnatt i alla fall :) Ni får inte tro att jag sliter ihjäl mig med dessa. Jag bara scannar in mina urklipp och ibland kompletterar jag med bilder från tidigare års alster i min lilla bod. Ibland skulle jag vilja göra nya saker att visa, men det kommer så småningom. Just nu sliter jag för att få ihop saker till en skyltsöndag här ute i helgen. Vårt närmsta köpcentrum ska ha den, och jag tyckte att det kunde vara kul med ett tillfälle till, förutom julmarknaden på Siggesta Gård 6-7 december. Där blir det tredje året jag är med.
---
Småstrumporna som var med i ett nummer av Allt i Hemmet för flera år sedan, kunde jag inte låta bli att försöka mig på. Vart jag hittade mallen sedan minns jag inte längre. Här är den i alla fall om någon vill prova.
---

---

Jag vet fortfarande inte hur man gör så att alla bilder går att klicka större. Ni får väl printa och sedan förstora den om det inte går, eller kopiera in den i ett annat program.

---

---

Här är några från förra året. De var riktigt populära både hos barn och vuxna. Antingen som pynt eller för små julklappar/godis. I år ska jag göra några vita och linnefärgade också, eftersom jag blivit influerad i ett helt år snart av alla "lantisar" i bloggvärlden och i tidningar. Vit jul har ju fått en helt ny innebörd! Kan tyvärr ha med klimatförändringarna att göra också... Pyssla på! Kram, Tina

---

Inga kommentarer: