måndag 25 februari 2008

Försäljningen ökar!

Jag är så brakförkyld, så jag orkar inget. Otroligt irriterande! Något som däremot är kul, är att fler hittar till min lilla bod. Jag har haft lite rea, för att få mer plats, och lappat halva byn :) Här är de saker jag sålt på sistone. Kram, Tina

12 kommentarer:

Hanna i Det stora grå huset sa...

Gillar dina saker som du sålt! De är hur gulliga som helst! Jag köpte ett likadant sminkbord till min dotter (en av dem!) på auktion för ett par år sedan. De är sååå söta!
Vad roligt att du får sälja, så du kan skaffa mer att fixa! Så roligt, men förstår att det är frustrerande med en förkylning som sätter käppar i hjulen. Exakt samma situation här för tillfället. Allt står stilla. Utom näsan, som bara rinner! ;-)

Hoppas att du kryar på dig snart!
Jättekramar Hanna

MiaMaria sa...

Vilka underbara gamla saker...sminkbordet är ju så sött!

Tack för titten och välkommen åter..

Krya på sig!
Miamaria

Stina sa...

Vilka fina saker.
Krya på dig, vännen.


Jo, du tvättar dem i 30-40*. Vänd ut och in på tyget innan, om det går.
Jag stryker bilderna med bakpapper av teflon. Det andra bakpapperet är värdelöst, tycker jag.Men ibland struntar jag i bilderna och bara stryker tyget, runt om.
Kramis

junhe sa...

hej =) hittade hit via bloggen "hemma på landet". jag gillar oxå inredning, och mycket annat som sätter guldkant på livet (mat, dukning osv =)).jag gillade din före & efter bild på kaffekvarnen. har en likadan hemma fast omålad.../tack för titten junhe

Lea sa...

Hm... kallar du Värmdö för byn :-) ja, ja uppfattning om vad en by är varierar ;-)
Fina saker hade du i alla fall sålt, så roligt att fler börjar hitta dit. Jag hoppas att jag gör det till sommaren då vi ska på bilsemester.
Ha det bra!
/Lea

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
junhe sa...

hej igen =) vad glad att du gillar det du såg hos mig =))jag återkommer gärna till dig oxå/ ha dt gott/ kram junhe

Lea sa...

åhååå...Västerås.Jag älskar V-ås.
Gick på Strömsholm 94-95 så man var ju där på helgerna och gick ut och partajade en del. Vad hette nu ställena.. Baronen eller vad den nu hette och så fanns det ju andra ställen McEwans, Extreme och Baton Rouge(inget bra ställe kommer jag ihåg.. Gamla delarna i Västerår är ju så mysiga, med den där speceriaffären med de goda ostarna och fina frukten.. å man får lite bortlängtan helt enkelt.
Då förstår jag att Värmdö känns bushen..:-)
Nu får du verkligen krya på dig så att du känner dig bättre!
Ha det!
/Lea

C De-sign sa...

Hej
Roligt att läsa att du fått lite saker sålda i din lilla bod! Grattis! Jag har haft en liten butik och nu går tankarna mot att bygga en liten försäljninglokal på tomten....... Tack för besöket på din blogg, jag återkommer!
C

Stina sa...

Nä du vännen. Så senil som jag är, så minns jag inte det. Puss :-)

Vardagslycka sa...

Vad fina saker du har haft i butiken! Sminkbordet är ju sååå fint. Hur har du öppet? Vore kul att göra ett besök om vi är ute och åker nån gång.
Ha det gott.
Kram, Carina

Maria sa...

Gud vad kul! Har själv sålt ett bord med rejäl vinst, hittade det på en loppis och tänkte att jag kunde sälja det vidare. Så vid nästa loppis är det jag som tar stora bilen med mig och fyndar!