söndag 8 november 2009

Fegisar!

---
Vilka fegisar ni är :) Så fort jag ber om åsikter, så sjunker antalet kommentarer till ingenting! Det kan ju inte vara en slump? Nåja, jag får väl fråga någon annan då...
---
Helgen har varit kanon ur mitt perspektiv. Vindstilla, varmt för årstiden och ingen nederbörd! Alltså går det bra att stå ute och skura/slipa/måla fortfarande :) Den här kistan släpade jag hem för flera år sedan från Gotland. Den stod i en lada, fylld med startkablar! Tjejerna som hade loppis visste inte ens om de ville sälja den eller vad de skulle ta betalt. Hem kom den, men sen tog det stopp. Den har stått utomhus i vår carport, och fått lite färgstänk mm på sig ibland. Tanken var väl att måla den, men nu kom jag på att den kanske skulle passa bra som sängbord/förvaring. Det kommer att bli jättebra, där kan jag samla alla mina urklipp från inredningstidningar. Kram, Tina
---

8 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Tack för titten inne hos mig...Vilken fin kista du har kommit över! Riktigt charmig! Det kommer säkert bli bra med klipp där i. Ha en skön kväll! Kramis Therese

Helena Dovier sa...

Supersnygg kista! Kan tänka mig att den dessutom sväljer en hel del.

Jag såg inte dina änglar förrän i går, och om du vill veta vad jag tycker så kan jag säga att de inte är min stil :-). Så där - jag är ingen fegis, i alla fall! Jag har förresten märkt av samma fenomen på min blogg. Konflikträdslan grasserar visst för fullt i inredningsbloggvärlden ;-).

Kram från Helena

Inspiration i vitt sa...

Hej, ja ibland tar det ett tag innan man vet vart saker och ting sak vara, men rätt som det är så kommer man bara på det. Din kista är underbar och passar perfekt som nattuksbord.
Kram på dig/Ingela.

Ann-Catrin sa...

Godkväll!

tavlor med änglar är inte riktigt min stil men jag tycker de var väldigt söta!!

Du den där kistan var riktig snygg.. kommer nog passa kanon till sänbord.

Ha det gott
kram på dig
A-C

lottens vita och gröna sa...

hej du tina, du är väl rolig du, men håller med dig, åsikter kommer sällan från hjärtat från folk, och då kan det ju va ju! till din fråga då, jag gillar dom, änglar gillar jag i alla dess former, kanske inte blinkande då, blink!!! kistan gillar jag med skarpt!!!
varmkram lotten

Bygatan sa...

Hej Tina!

Jag har oxå missat änglarna. Din tavla tycker jag är fin, dessa motiv är på väg tillbaka. Kolla olson jensens kuddar med starka motiv på "antika" damer:)

En bryter av lite fint tycker jag, ska man ha flera tror jag en annan stil f.ö krävs för att de ska kännas "rätt". Hoppas du förstår hur jag menar:)

UNderbar kista du fyndat, smart förvaring!

Ha en bra dag! Kram Lena

Karin Krut sa...

Hahaha.. jaha du har också märkt det.. att vi är lite fega här i bloggvärlden ;) Kistan är verkligen jättefin och passar bra som sängbord!
Ha en skön vecka
Kram Karin

C. Tvillingmamma sa...

Tycker den e underbar som den är...